Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Sala de Corte
Categoria: Steakhouses

A Sala de Corte é uma referência na restauração especializada em serviço de carne maturada.

Praça D. Luís I, 7,
1200-148 Lisboa

Ver site
imagem representação de vencedor
Lisboa
Distrito
8,35
Satisfação Global
2454
Consumidores Envolvidos

Testes realizados: Estudo massificado à categoria | Inquéritos de Satisfação | Estudo de mercado à marca na categoria de consumo.

Porquê a Sala de Corte?

A Sala de Corte é uma steakhouse portuguesa especializada em carne maturada, liderada pelo chef Luís Gaspar. A presença na lista das 101 Melhores Steakhouses do Mundo é motivo de orgulho, sendo o único restaurante português presente.

Na ementa habitual, constam 10 cortes seleccionados nos melhores produtores e apresentam diversos calibres e tempo de maturação. Quinzenalmente, há uma Raça Autóctone Portuguesa como opção especial.

A garrafeira tem mais de 100 referências das regiões vínicas mais importantes do mundo.

As técnicas e equipamentos de maturação utilizados, o Josper onde todas as peças são confecionadas, com recurso a Carvão Zero – ecológico e livre de resíduos tóxicos, fazem da Sala de Corte a aposta segura para todos os amantes de carne.

foto campanha